Over Ons

Home » Over Ons

Over mijn bedrijf

Kraamzorg Mother’s care. Het woord zegt het al. Zorg voor moeders & haar baby. Kraamzorg Mothers care is een kleinschalige bureau waar je als persoon centraal staat. Ik pas mij aan aan jullie gezin en cultuur.

Gefeliciteerd met julie zwangerschap

Welkom, wat leuk dat je er bent!

Hallo, ik ben Nancy Enoch – Kuwoe. Getrouwd met mijn Isaac. We hebben vier prachtige kinderen. Wij zijn een actief en sportief gezin; drie van onze kinderen voetballen en onze oudste zoon componeert zijn eigen muziek.

Er is een gezegde dat luidt:

Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden. Ik leg mijn hart en ziel in mijn werk. Puur omdat jij een mens bent. Zo wordt je ook behandeld.

Verder ben ik een sociaal persoon, vrolijke vrouw, positieve vibes (Vibes don’t lie), zorgzaam, geduldig, bekwaam en meedenkend, een doorzetter, een luisterend oor en vooral een hardwerkende kraamverzorgende met veel kennis. Ik werk als zelfstandig ondernemer. Mijn doel is dat jij (jullie) als moeder (Ouders) helemaal centraal staat. Je hebt mijn onverdeelde aandacht.

Je krijgt een Kraamverzorgster die ijverig en kundig is en snel meedenkt. Mijn ervaring heeft mij een schat aan kennis opgeleverd. Zoek niet verder, bij Mother’s Care ben je aan het juiste adres. Beleef het zelf!

Verder ben ik aangesloten bij het Kenniscentrum kraamzorg (KCKZ). KCKZ zorgt ervoor dat Ik bekwaam ben en blijf als kraamverzorgende. Door Opleidingen, cursussen & scholingen waaronder EHBO, Borstvoeding, Reanimatie en Acute verloskunde. Zo voldoe ik aan alle kwaliteitseisen van het overheidsbeleid.

Waneer ben ik in beeld?

Ik ben betrokken sinds je je aanmeldt voor Mother’s Care. Na aanmelding neem ik direct telefonisch contact met je op, dan maken we plannen / Afspraken van je zwangerschap tot aan de kraam periode. Alles gebeurt op je eigen tempo. We houden constant contact met elkaar tot de kraamweek en soms ook evt na de kraam weeek als het gewenst is. Precies zoals jij het wilt.

Ik ben goed & makkelijke bereikbaar via WhatsApp en telefoontjes.

Het intakegesprek vindt plaats rond 30-35 weken zwangerschap voor specifieke wensen en behoeften rondom de bevalling, de kraamweek en eventueel daarna. Ook krijgt u informatie en adviezen ter voorbereiding op de bevalling en de kraamweek. Wil je thuis bevallen? Dan zal ik er bij zijn Om de verloskundige te assisteren en Jullie bij de bevalling te ondersteunen.

Wil je je kraamtijd in het buitenland doorbrengen? Alles is mogelijk. Samen maken we hierover heldere en haalbare afspraken. Geef dit dan aan bij inschrijving/intake.

Verder wens ik jullie het allerbeste in het leven en geniet van elke seconde van jullie wonder Hopelijk tot snel!